کارا، شتابدهنده ای در خدمت سلامت مردم

تاریخ 27 خرداد 1399
کارا، شتابدهنده ای در خدمت سلامت مردم

با آغاز بحران کرونا ویروس جدید، تمام کشور به منظور مقابله با این پدیده، بسیج گردیده است. زیست بوم نوآوری کشورمان نیز به عنوان یکی از بازیگران کلیدی نقش جدی در ارائه راهکارهای نوآورانه و فناورانه در این شرایط داشته است. یکی از عناصر فعال زیست بوم نوآوری در این بحران، شتابدهنده سلامت الکترونیک کارا است که در راستای مسولیت اجتماعی به همراه پرتفولیوی خود خدمات موثر و ارزشمندی را ارائه نموده است. در ادامه تعدادی از خدمات این شتابدهنده عضو کارخانه نوآوری آزادی برای آشنایی و استفاده قابل مشاهده است.

 

 

اخبار مشابه:

کارخانه «نوآوری آزادی» کانون امید و انرژی است

کارخانه «نوآوری آزادی» کانون امید و انرژی است

کارخانه «نوآوری آزادی» در ماه‌های اخیر میزبان وزیران و مسئولان از سازمان‌ها و نهادهای مختلف مانند رئیس کل بانک مرکزی، وزیر نیرو و معاون پارلمانی رییس جمهوری بوده است. معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری نیز به تازگی با حضور در این زیست بوم فناوری و نوآوری از نزدیک با اقدامات این مرکز آشنا شد.

کارخانه «نوآوری آزادی» در ماه‌های اخیر میزبان وزیران و مسئولان از سازمان‌ها و نهادهای مختلف مانند رئیس کل بانک مرکزی، وزیر نیرو و معاون پارلمانی رییس جمهوری بوده است. معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری نیز به تازگی با حضور در این زیست بوم فناوری و نوآوری از نزدیک با اقدامات این مرکز آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس به نقل از پایگاه خبری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، «کارخانه نوآوری آزادی» مکانی برای پرورش ایده‌ها است. در این مکان استارتاپ‌ها حضور دارند تا با خلاقیت خود محصولی نوآورانه را به جامعه عرضه کنند. معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری با حضور در این مرکز با جوانان کارآفرین استارتاپی گفتگو کرد.

ابتکار درباره اهمیت ایجاد کارخانه‌ها و پارک‌های نوآوری در کشور گفت: اینجا کانون امید، انرژی و فعالیت است. در این حوزه خلافیت، تفکر، ایده و تلاش حرف نخست را می‌زند. نسل تحصیلکرده جوانان ایرانی روز به روز با کیفیت بالاتر و با امید بیشتر در حال فعالیت در این حوزه هستند. پس احداث و راه اندازی مکتن‌های اینچنینی زمینه خوبی برای فعالیت و پاسخگویی بسیاری از نیازهای جامعه است.

ابتکار با بیان اینکه این حوزه یکی از گام‌های مهم در زمینه اقتصاد مقاوتی برای توانمندسازی اقتصاد ایران است، ادامه داد:باید اینگونه کارخانه‌ها و پارک‌های فناوری را در کشور توسعه دهیم. زیرا این ایده‌ها هستند که برای آینده بخش خصوصی در حوزه فناوری و خلاقیت زمینه‌های لازم را فراهم می‌کند.

سهم بانوان در مراکز نوآوری چشمگیر است

وی همچنین افزود: راه‌اندازی کارخانه‌های نوآوری اقدامی اثرگذار از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که تلاش‌های بسیاری در این زمینه انجام شد و در حال حاضر نتایج آن را برداشت می‌کنیم. امیدوارم این مراکز توسعه یابد و شاهد راه‌اندازی آنها در سایر استان‌ها باشیم.

ابتکار با اشاره به اینکه سهم بانوان در این مراکز بسیار چشمگیر است‌، گفت: دختران فارغ التحصیل جوان ما پر از ایده، نوآوری و خلاقیت هستند. آنها همچنین برنامه و نگاه دارند که می تواند آنها را به سمت تولید محصولات مورد نیاز کشور هدایت کند. خوشبختانه با وجود سختی‌های موجود ناامید نشده‌اند و با تلاش و پشتکار فعالیت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری در این بازدید با اقداماتی که برای پیشبرد اهداف استارتاپ‌ها، حمایت و پشتیبانی از ایده‌های نو برای تبدیل شدن به یک استارتاپ توسط این کارخانه انجام می‌شود، آشنا شد. در این بازدید زینب حمیدزاده مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در امور بانوان او را همراهی کرد.

آبان ماه سال جاری بود که آئین افتتاح و بهره‌برداری رسمی از کارخانه نوآوری آزادی، به عنوان نخستین شعبه پارک فناوری پردیس، با حضور حسن روحانی رییس جمهوری برگزار شد. در این مراسم روحانی، بهره‌برداری این مرکز را افتخارآمیز دانست و گفت: اینکه امروز در فعالیت صنعتی و خدماتی، از حالت سنتی خارج می‌شویم موضوعی بسیار خوب و مهم به‌شمار می‌رود.

کارخانه نوآوری آزادی با وجود استارتاپ‌ها و شتابدهنده‍‌ها به مرکزی برای شتابدهی ایده‌ها و خلاقیت جوانان تبدیل شده است.

پردیس سامیت ۲۰۲۰ با حضور فعالان اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری برگزار شد

پردیس سامیت ۲۰۲۰ با حضور فعالان اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری برگزار شد

سومین دوره گردهمایی پردیس سامیت 2020، با حضور ریاست، معاونان و مدیران پارک فناوری پردیس، خانم «مندیپ اوبراین» نماینده یونیسف در ایران، همچنین برگزار کنندگان رویدادهای کارآفرینی و نوآوری و مدیران شرکت‌های شتابدهنده نوآوری، در پارک فناوری پردیس برگزار شد. خانم اوبراین در این برنامه خبر از برگزاری جایزه ملی بهترین نوآوری برای پرداختن به چالش‌های پیش روی کودکان داد.

سومین دوره گردهمایی پردیس سامیت ۲۰۲۰، با حضور ریاست، معاونان و مدیران پارک فناوری پردیس، خانم «مندیپ اوبراین» نماینده یونیسف در ایران، همچنین برگزار کنندگان رویدادهای کارآفرینی و نوآوری و مدیران شرکت‌های شتابدهنده نوآوری، در پارک فناوری پردیس برگزار شد. خانم اوبراین در این برنامه خبر از برگزاری جایزه ملی بهترین نوآوری برای پرداختن به چالش‌های پیش روی کودکان داد.

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس،در این رویداد که به همت مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس برگزار شد، مدیران شتابدهنده‌‌های نوآوری و برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی گرد هم آمده و از چالش‌ها و مشکلات فعلی فضای کارآفرینی و نوآوری کشور سخن گفتند.

پردیس سامیت 2020 که با هدف گردهمایی و ایجاد هم‌افزایی بین بازیگران اکوسیستم استارتاپی برنامه‌ریزی شد، مزیت‌های مختلفی از جمله آموزش، شبکه‌سازی با بنیان‌گذاران رویدادهای کارآفرینی و مدیران شتابدهنده های نوآوری و همچنین سایر فعالان اکوسیستم کارآفرینی را برای حاضرانش فراهمکرد و محلی برای همفکری و رفع چالش‌های موجود در عرصه کارآفرینی بود.

برگزاری جایزه ملی بهترین نوآوری برای پرداختن به چالش‌های پیش روی کودکان

خانم «مندیپ اوبراین» نماینده یونیسف در ایران، سخنران این مراسم بود. او پس از تبیین فعالیت‌های یونیسف، درباره پتانسیل آینده نوآوری برای کودکان در حیطه کاری یونیسف ایران گفت: اکوسیستم نوآوری در ایران بسیار زنده و فعال و متشکل از بسیاری از شتاب دهنده‌ها، مراکز رشد، صندوق‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری ریسک پذیر، پارک‌های فناوری، فن‌بازارها، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌هایی است که نشان دهنده پتانسیل ملی کشور در زمینه نوآوری است.

وی ادامه داد: یونیسف ایران برای اولین بار مشارکت خود را با معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و اتاق بازرگانی ایران در راستای معرفی و حمایت از نوآوری برای کودکان آغاز کرده است. از طریق این مشارکت‌ها، برای ایجاد اکوسیستم ملی نوآوری برای کودکان در ایران، کمک به توسعه مهارت‌های قرن بیست و یکم، ارتقاء نوآوری اجتماعی در میان جوانان، تسهیل انتقال دانش و تخصص و همچنین بکارگیری و بومی‌سازی راهکارهای نوآورانه متمرکز بر کودکان، تلاش می کنیم.

اوبراین در مورد پروژه همکاری یونیسف با پارک فناوری پردیس گفت: طی شش ماه گذشته، در جلسه معارفه با جناب آقای دکتر ستاری و همچنین جلسات مختلفی که با معاونان محترم وزارت آموزش و پرورش داشته‌ام، درباره فرصت‌های بالقوه رویکردهای نوآورانه با طراحی بومی و سازگار برای آموزش کودکان -از جمله کودکان با نیازهای خاص در ایران- گفتگو کرده‌ام. به منظور تشویق راهکارهای نوآورانه برای کودکان در ایران، مفتخریم که به همراه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و پارک فناوری پردیس،«جایزه ملی بهترین نوآوری برای پرداختن به چالش‌های پیش روی کودکان» را معرفی کنیم.

برگزاری پنل ویژه بانوان در پردیس سامیت 2020

لازم به ذکر است، از جمله تفاوت‌های پردیس سامیت 2020 نسبت به دو دوره قبلی، حضور نیروهای داوطلب و همچنین حضور محدود شرکت‌کنندگانی بودکه به فعالیت در این حوزه علاقه دارند و دارای تخصص هستند.پنل ویژه بانوان نیز از دیگر بخش‌های بود که امسال به این رویداد اضافه شد. در این پنل ضمن هم‌اندیشی و هم‌نشینی بانوان فعالان این حوزه، چالش‌های فعالیت بانوان در زیست‌بوم نوآوری و فناوری بررسی شد و تلاش ‌شد تا راهکارهایی برای تسهیل و افزایش سطح فعالیت بانوان ارائه شود.

معرفی بهترین رویدادها از نگاه مخاطب برای نخستین بار

یکی از مهمترین برنامه‌های پردیس سامیت 2020، نظرسنجی از رویدادهای کارآفرینی بود. برگزار کنندگان این رویداد پس از چند سال حمایت از برگزاری رویدادهای کارآفرینی کشور به این نتیجه رسیدند که زمان آن است که رویدادها از لحاظ کیفیت نیز ارتقا پیدا کنند. بنابراین تصمیم گرفتند، یک نظرسنجی صرفاً «درباره رویدادهایی که مورد تایید مرکز شتابدهی نوآوری» است، صورت دهند. بر اساس نتایج این نظرسنجی، رویداد THL در گروه «جذب سرمایه»، رویدادهای «کارنامه»، «لنداستارز» و «دی ام پلاس» در گروه «انتقال تجربه»، رویداد «ریورس پیچ سیرنگ» در گروه «حل مسئله»، رویداد «کندو» در گروه «دورهمی»، رویداد «بالتازارکاپ» در گروه «مسابقه» و رویدادهای «کمپ بازاریابی دیجیتال»، «بوت کمپ اینترنت اشیا» در گروه «آموزشی» به عنوان رویدادهای برتر انتخاب شدند. همچنین در گروه «رویدادهای آخر هفته»، رویدادهای «نوآوران نوجوان» در حوزه نوجوان، «پروتون» در حوزه مدیریت کسب و کار، «کارآفرینی سلامت غرب کشور» در حوزه سلامت و «نشاط اجتماعی اردبیل» در حوزه اجتماعی، توسط مخاطبان پردیس سامیت به عنوان رویدادهای برتر انتخاب شدند.

ارسال نظرات:
مدیا
آدرس شعبه نخست پارک فناوری پردیس
آدرس شعبه نخست پارک فناوری پردیس:

تهران‏، بزرگراه شهید لشکری (جاده مخصوص کرج) نبش خیابان شهید آزمون‌نیا،‌ پلاک 31

تلفن و فکس
تلفن و فکس:

تلفن: 40448463-(021)فکس: 76250100-(021)

 

پست الکترونیک
پست الکترونیک :

aif@techpark.ir

تمام حقوق محفوظ و متعلق به کارخانه نوآوری آزادی است
توسعه یافته توسط اورس