افتتاح کارخانه نوآوری آزادی توسط رئیس جمهور/ گفت‌وگوی صمیمی روحانی با جوانان فعال استارتاپی

تاریخ 14 آبان 1398
افتتاح کارخانه نوآوری آزادی توسط رئیس جمهور/ گفت‌وگوی صمیمی روحانی با جوانان فعال استارتاپی

 ریاست جمهوری برگزار شد. رئیس جمهور هنگام افتتاح رسمی کارخانه نوآوری آزادی گفت: در ماه بسیار مبارک ربیع المولود کارخانه نوآوری آزادی را با توسل به روح عظیم‌الشان پیامبر اسلام(ص) و با نام خداوند بزرگ افتتاح می کنیم.

به گزارش پارک فناوری پردیس، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز سه شنبه در مراسم افتتاح کارخانه نوآوری آزادی، ایجاد 300 هزار اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان را بسیار ارزنده دانست و اظهارداشت: شرکت‌های دانش بنیان با تولید علم و درآمد، قدرت، رفاه و عزت می‌آفریند و باید بین سرمایه‌گذار و شرکت‌های نوپا پیوند ایجاد کرد.

دکتر حسن روحانی، بهره‌برداری از کارخانه نوآوری آزادی را افتخارآمیز دانست و گفت: اینکه امروز در فعالیت صنعتی و خدماتی، از حالت سنتی خارج می‌شویم موضوعی بسیار خوب و مهم به‌شمار می‌رود.

رئیس جمهور با بیان اینکه معمولاً کارخانه‌هایی که در کشور افتتاح می‌شود در بخش‌های مختلف صنعتی مانند فولاد، مس، گاز، نفت، پتروشیمی و نساجی است، اظهار داشت: امروز در بحث افتتاح کارخانه وارد فاز نو و جدیدی شده‌ایم و این کارخانه با آنچه در گذشته به بهره‌برداری می‌رسید، تفاوت دارد.

دکتر روحانی افزود: این مجموعه یک کارخانه نوآوری است و این بسیار حائز اهمیت است. چرا که در کارخانه‌های معمولی نوآوری‌های قبلی عملیاتی می‌شود، یعنی نتایج گام‌های گذشته به عمل می‌رسد اما در این کارخانه ایده‌های نو پدید آمده و آفریده می‌شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: در این کارخانه شرکت‌های استارت‌آپ وجوانان نوآفرین‌ تلاش و فعالیت کرده و در کنار آنها شتاب‌دهنده‌ها یاری‌گری می‌کنند و در کنار هم کار را به پیش می‌برند تا در پیچ و خم‌های اداری متوقف نشوند.

کارخانه نوآوری آزادی محلی برای پیشرو شدن در صنعت

دکتر روحانی با بیان اینکه توسعه فعالیت‌های نوآورانه نیاز به فرهنگ، زیرساخت و همکاری دارد، گفت: همفکری، هم‌آوایی و همکاری باید در کنار هم قرار بگیرند تا بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش‌های ارایه شده در جلسه با مسئولان این مجموعه و شتاب‌دهنده‌ها و سرپرست های شرکتهای استارت‌آپ‌، اظهار داشت: معمولاً در صنعت، فناوری و علم دنباله‌رو هستیم. به گونه‌ای که در علوم جدید، کشورهای صنعتی و پیشرفته گامی را برداشته‌اند و ما می‌خواهیم آن را دنبال کرده و مانند آنها اقدام کنیم، اما در این مجموعه می‌توانیم نوآوری را به معنای آنکه دیگری آن را انجام نداده و در آن اولین هستیم، داشته باشیم.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه کسی که رساله دکترا می‌نویسد باید مطلبی نو ارایه کند و ایده‌ای جدید را به ثمر برساند، اظهار داشت: بر این اساس می‌توانیم با استفاده از شرایط بوجود آمده در برخی امور پیشتاز باشیم، به گونه‌ای که ایده‌ای را به مرحله عمل، تولید و ارایه به بازارهای داخلی و خارجی برسانیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: افتخار دولت های یازدهم و دوازدهم این است که گام‌های خوبی را در این عرصه برداشته است؛ البته ممکن است این تلاش‌ها کامل نبوده یا کمتر از انتظار نسل جوان باشد، اما در مجموع یک حرکت بسیار خوبی به انجام رسیده است.

دکتر روحانی با بیان اینکه تمامی مجموعه‌های استارت‌آپی فعال در این کارخانه به نوعی کارشان به پیشرفت آی‌سی‌تی و پهنای باند مربوط است، گفت: اگر پهنای باند وجود نداشت، بسیاری از این امور امکان تحقق پیدا نمی‌کرد و این در حالی است که دولت برای اینکه امروز بتوانیم در حوزه پهنای باند امکانات لازم را داشته باشیم، فشارهای بسیاری را تحمل کرده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه هنگامی که در یک منطقه به جای راهی معمولی آزادراه ایجاد می‌شود به همان اندازه که در امور تسهیل ایجاد می‌کند، به طور طبیعی مشکلات هم بیشتر می‌شود، گفت: ما باید تلاش کنیم در هر عرصه‌ای مشکلات را کاهش دهیم.

فضای کار اشتراکی کارخانه نوآوری مصداق مفاهیم تعاون و همکاری در دین اسلام است

دکتر روحانی با بیان اینکه با افتتاح کارخانه نوآوری آزادی کار عظیم و بزرگی صورت گرفته خاطر نشان کرد: اینکه در این مجموعه همه فعالان نوآور در یک سالن در کنار هم قرار دارند، بسیار حائز اهمیت است. چرا که اینگونه می‌توانند همدیگر را بهتر شناخته و از یکدیگر یاری بگیرند و این اشتراک مهم و به نوعی مصداق دستور قرآن در زمینه تعاون و همکاری است.

رئیس جمهور افزود: مهندسی ساختمان، اولین فضا را برای همکاری بوجود می‌آورد و نحوه طراحی ساختمان می‌تواند در پیشبرد امور کمک‌کننده باشد.

همراهی با زیست‌بوم نوآوری نیاز به فرهنگ‌سازی دارد

دکتر روحانی با اشاره به برخی گلایه‌ها از سوی فعالان حوزه نوآوری و شتاب‌دهنده‌ها و استارت‌آپ مبنی بر اینکه برخی وزارتخانه‌ها هنوز در روش‌های سنتی باقی مانده و به سختی شرایط نو و فعالیت‌های نوآورانه را می‌پذیرند، گفت: مطمئناً ایجاد این زیست بوم جدید در کشور نیاز به فرهنگ‌سازی دارد و باید تلاش کنیم این محیط جدید را در عرصه‌های مختلف معرفی کرده و بشناسانیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: مطمئناً دنیای آینده با دنیای امروز جهان متفاوت خواهد بود و سبک زندگی هم بر این اساس تغییر خواهد کرد. همانطور که زمانی که تلفن همراه به ایران آمد، هیچ‌کس باور نمی‌کرد که روزی موبایل به تحولی در زندگی مردم تبدیل شده و به گونه‌ای شود که این وسیله دوست همراه افراد از صبح تا شب باشد، اما امروز اکثر مردم یک دوست و یار جدیدی دارند که البته می‌تواند کمک‌کننده و یا منحرف‌کننده باشد.

دولت از فعالان عرصه نوآوری حمایت خواهد کرد

دکتر روحانی افزود: همچنان که امروز در این کارخانه ، شتاب‌دهنده‌ها و ارایه‌کنندگان طرح‌های نو حضور دارند در وزارت خارجه نیز شتاب‌دهنده‌ها و طراحان طرح‌های نو داریم و ان‌شاء الله نتیجه نهایی به نفع ملت ایران خواهد بود.

رئیس جمهور خطاب به نوآوران و فعالان عرصه نوآوری، گفت: شما امروز کار بسیار بزرگی را به انجام رساندید و دولت نیز کماکان مانند گذشته در خدمت شما خواهد بود.

دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در معاونت علمی شخصیتی همانند دکتر ستاری حضور یافت که کار شرکت‌های دانش‌بنیان را باور داشت و به خوبی می‌شناخت که کار بسیار بزرگی است، گفت: همه وزرا و دستگاه‌ها آماده یاری‌رسانی هستند و همه وزرا و اعضای هیأت دولت باید از این مرکز بازدید کنند.

وی با تأکید بر اینکه دنیای فناوری یک وادی محدود نبوده بلکه دنیایی بزرگ و وسیع است، ادامه داد: زمانی بود که وقتی پشت تریبون می‌رفتیم برخی فکر می‌کردند که مرتکب جرم شده‌ایم و باید بالای منبر رفت. آغاز تحولات سخت است و سنت‌گرایان و کسانی که تفکرات قدیمی دارند به سختی می‌توانند شرایط جدید را درک کنند که البته شرایط زمانه خود را تحمیل می‌کند.

دکتر روحانی با بیان اینکه ابتدا باید این فرهنگ را به سرمایه‌گذار منتقل کنیم که با سرمایه‌گذاری در این بخش ایجاد سرمایه بیشتر و راحت‌تر است، گفت: می‌توان با علم و فناوری تحول بسیار بزرگی در اقتصاد و اشتغال بوجود آورد.

شرکت‌‌های دانش‌بنیان مایه عزت نفس و ایستادگی کشور در شرایط تحریم هستند

رئیس جمهور با بیان اینکه ایجاد 300 هزار اشتغال با حدود 4500 شرکت دانش‌بنیان و درآمد 90 هزار میلیارد تومانی و تقریباً به اندازه بودجه کل کشور، بسیار مهم است، تصریح کرد: این مهم می‌تواند قدرت، رفاه و تحول در زندگی مردم ایجاد کند. چرا که هر که دانا است، تواناست و شرکت‌های دانش‌بنیان و علمی هستند که می‌توانند به ما در همه زمینه‌های نظامی، زندگی روزانه، صنعت، کشاورزی و خدمات، قدرت دهند.

دکتر روحانی تأکید کرد: با توجه به شرایط تحریم، شرکت‌های دانش‌بنیان بیش از همیشه برای عزت، حیثیت و ایستادگی کشور، ارزش و اهمیت دارند.

رئیس جمهور تأکید کرد: تنها با شعار مقاومت، مقاومت درست نمی‌شود، بلکه در سایه علم، دانش، تلاش، کار و مذاکره، مقاومت بوجود می‌آید و اینها با همدیگر منافاتی ندارد و مقاومت زمینه را برای مذاکره آماده می‌کند تا از مقاومت بهره‌برداری نماییم.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه 8 سال دفاع کردیم اما در 31 سال پس از آن در حال مذاکره برای این جنگ هستیم، گفت: در سفر سال گذشته به عراق از محورهای مذاکرات با مقامات این کشور، آثار و اختلافات جنگ 31 سال قبل بود و شاید سال‌ها مذاکره برای رسیدن به اهداف نیاز داشته باشیم.

رئیس جمهور همچنین به نامه‌های آیت‌الله رفسنجانی به صدام برای آزادسازی اسرای ایرانی در عراق، اشاره کرد و افزود: در ابتدا به اصالت نامه‌های صدام شک داشتیم، اما بعد از مذاکرات به توافق رسیدیم و همه اسرا آزاد شدند و درباره تمام سرزمین‌های مورد بحث به نتیجه رسیدیم و در نهایت با این مذاکرات بود که در سازمان ملل موفق شدیم عراق را به عنوان آغازگر جنگ محکوم کنیم.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه فرق شرایط تحریمی ظالمانه، غلط و غیرقانونی کنونی با گذشته در این است که ما می‌گفتیم تحریم‌ها ظالمانه است، اما کشورهای دیگر قبول نمی‌کردند و با ما هم‌آوا نبودند، تصریح کرد: اما امروز به جز چند کشور همه با جمهوری اسلامی ایران هم‌آوا هستند که تحریم‌ها غلط، ظالمانه و غیرقانونی است و تمامی کشورها حتی اروپا نیز اقدامات آمریکا را محکوم می‌کند و این امتیاز ماست که دنیا با ما هم‌آوا، هم‌سخن و هم‌فکر است.

رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکا با اعمال تحریم‌های خطرناک به دنبال تسلیم کردن جمهوری اسلامی ایران بود، اما تسلیم نشدیم، خاطر نشان کرد: سخت‌ترین شرایط را در سال 97 داشتیم که توانستیم مشکلات را مهار کنیم و از 13 آبان سال گذشته که آمریکا تحریم‌های خود را اجرایی و عملیاتی کرد تا 13 آبان امسال شرایط در کنترل تورم رشد اقتصادی، سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی بهتر شده است.

دکتر روحانی با بیان اینکه آمریکا می‌خواست ما را بشکند و تسلیم و تحقیر کند، تأکید کرد: تسلیم شدن و پذیرش حقارت زشت است و این ایستادگی که مایه افتخار جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس جمهور با طرح این پرسش که این ایستادگی چه زمانی حل خواهد شد، ادامه داد: باید گفتگو و مذاکرات در هر سطحی با هر کسی انجام شود و الان در شرایطی هستیم که دنیا ما را باور دارد و راه برای مذاکره باز است.

گفتگوی صمیمانه با صاحبان استارت‌آپ‌ها

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز سه‌شنبه پس از افتتاح رسمی کارخانه نوآوری آزادی از این مجموعه بازدید کرد و در نشستی با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ، مسئولان حوزه فناوری و شتاب دهنده‌ها و سرپرستان تیم‌های استارتاپی، در جریان روند اقدامات و فعالیت‌هایی که در کارخانه نوآوری آزادی به انجام می‌رسد، قرار گرفت.

دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این جلسه ضمن معرفی کارخانه نوآوری آزادی و ارائه گزارشی از روند برنامه ریزی‌ها و اقدامات انجام شده در راستای حمایت از توسعه فعالیت‌های شرکتهای دانش بنیان، شاخص های عملکرد زیست بوم نوآوری کشور از جمله نیروی انسانی، صنایع و شرکت‌های دانش بنیان، جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور، نظام تامین مالی و پهنه‌های نوآوری را تشریح کرد.

همچنین در این جلسه مدیران شتابدهنده‌های هم آوا، کارا و دیجی تکست به معرفی این شتابدهنده‌ها پرداخته و راهکارها و پیشنهادات خود را برای توسعه و رفع مشکلات پیش رو ، با رئیس جمهور در میان گذاشتند.

دکتر روحانی سپس با حضور در سالن زاویه کارخانه نوآوری آزادی از استارتاپ‌های مستقر در این کارخانه بازدید و در فضایی صمیمی با جوانان فعال در تیم‌های گوناگون استارتاپی گفتگو کرد.

در این بازدید سرپرست‌های۱۰ تیم استارتاپی گزارشی از روند فعالیت‌های خود در حوزه‌های گوناگون از جمله پزشکی فرد محور بر اساس داده‌های ژنتیکی، مشاوره پزشکی تخصصی و دستیار هوشمند بیمار، اطلاعات سلامت محور مواد غذایی، دستیار هوشمند کادر درمان و پایگاه داده گسترده پزشکی و دارو، پیشگیری، مشاوره و آزمایش آنلاین بیماری‌های مقاربتی، هوش مصنوعی در مارکتینگ، توسعه نرم‌افزارهای حوزه منابع انسانی، عرضه مستقیم و بی واسطه زعفران از کشاورز به مشتریان، بستر یکپارچه سخت افزاری- نرم افزاری برای پوشش دهی نیاز کاربران بر بستر تلویزیون( پخش موزیک، فیلم، خرید آنلاین و …)، ساخت کیت‌های شناسایی سریع و شمارش دقیق باکتری‌های موجود در آب، تولید و عرضه محتوای صوتی آنلاین در قالب کتاب و سریال صوتی، تولید و نشر بازی‌های یارانه‌ای، ارائه خدمات حقوقی آنلاین، داروهای نانویی تزریقی و قطره‌‌های نانویی استریل چشمی به رئیس جمهور ارائه کردند.

اخبار مشابه:

کارخانه «نوآوری آزادی» کانون امید و انرژی است

کارخانه «نوآوری آزادی» کانون امید و انرژی است

کارخانه «نوآوری آزادی» در ماه‌های اخیر میزبان وزیران و مسئولان از سازمان‌ها و نهادهای مختلف مانند رئیس کل بانک مرکزی، وزیر نیرو و معاون پارلمانی رییس جمهوری بوده است. معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری نیز به تازگی با حضور در این زیست بوم فناوری و نوآوری از نزدیک با اقدامات این مرکز آشنا شد.

کارخانه «نوآوری آزادی» در ماه‌های اخیر میزبان وزیران و مسئولان از سازمان‌ها و نهادهای مختلف مانند رئیس کل بانک مرکزی، وزیر نیرو و معاون پارلمانی رییس جمهوری بوده است. معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری نیز به تازگی با حضور در این زیست بوم فناوری و نوآوری از نزدیک با اقدامات این مرکز آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس به نقل از پایگاه خبری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، «کارخانه نوآوری آزادی» مکانی برای پرورش ایده‌ها است. در این مکان استارتاپ‌ها حضور دارند تا با خلاقیت خود محصولی نوآورانه را به جامعه عرضه کنند. معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری با حضور در این مرکز با جوانان کارآفرین استارتاپی گفتگو کرد.

ابتکار درباره اهمیت ایجاد کارخانه‌ها و پارک‌های نوآوری در کشور گفت: اینجا کانون امید، انرژی و فعالیت است. در این حوزه خلافیت، تفکر، ایده و تلاش حرف نخست را می‌زند. نسل تحصیلکرده جوانان ایرانی روز به روز با کیفیت بالاتر و با امید بیشتر در حال فعالیت در این حوزه هستند. پس احداث و راه اندازی مکتن‌های اینچنینی زمینه خوبی برای فعالیت و پاسخگویی بسیاری از نیازهای جامعه است.

ابتکار با بیان اینکه این حوزه یکی از گام‌های مهم در زمینه اقتصاد مقاوتی برای توانمندسازی اقتصاد ایران است، ادامه داد:باید اینگونه کارخانه‌ها و پارک‌های فناوری را در کشور توسعه دهیم. زیرا این ایده‌ها هستند که برای آینده بخش خصوصی در حوزه فناوری و خلاقیت زمینه‌های لازم را فراهم می‌کند.

سهم بانوان در مراکز نوآوری چشمگیر است

وی همچنین افزود: راه‌اندازی کارخانه‌های نوآوری اقدامی اثرگذار از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که تلاش‌های بسیاری در این زمینه انجام شد و در حال حاضر نتایج آن را برداشت می‌کنیم. امیدوارم این مراکز توسعه یابد و شاهد راه‌اندازی آنها در سایر استان‌ها باشیم.

ابتکار با اشاره به اینکه سهم بانوان در این مراکز بسیار چشمگیر است‌، گفت: دختران فارغ التحصیل جوان ما پر از ایده، نوآوری و خلاقیت هستند. آنها همچنین برنامه و نگاه دارند که می تواند آنها را به سمت تولید محصولات مورد نیاز کشور هدایت کند. خوشبختانه با وجود سختی‌های موجود ناامید نشده‌اند و با تلاش و پشتکار فعالیت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری در این بازدید با اقداماتی که برای پیشبرد اهداف استارتاپ‌ها، حمایت و پشتیبانی از ایده‌های نو برای تبدیل شدن به یک استارتاپ توسط این کارخانه انجام می‌شود، آشنا شد. در این بازدید زینب حمیدزاده مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در امور بانوان او را همراهی کرد.

آبان ماه سال جاری بود که آئین افتتاح و بهره‌برداری رسمی از کارخانه نوآوری آزادی، به عنوان نخستین شعبه پارک فناوری پردیس، با حضور حسن روحانی رییس جمهوری برگزار شد. در این مراسم روحانی، بهره‌برداری این مرکز را افتخارآمیز دانست و گفت: اینکه امروز در فعالیت صنعتی و خدماتی، از حالت سنتی خارج می‌شویم موضوعی بسیار خوب و مهم به‌شمار می‌رود.

کارخانه نوآوری آزادی با وجود استارتاپ‌ها و شتابدهنده‍‌ها به مرکزی برای شتابدهی ایده‌ها و خلاقیت جوانان تبدیل شده است.

پردیس سامیت ۲۰۲۰ با حضور فعالان اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری برگزار شد

پردیس سامیت ۲۰۲۰ با حضور فعالان اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری برگزار شد

سومین دوره گردهمایی پردیس سامیت 2020، با حضور ریاست، معاونان و مدیران پارک فناوری پردیس، خانم «مندیپ اوبراین» نماینده یونیسف در ایران، همچنین برگزار کنندگان رویدادهای کارآفرینی و نوآوری و مدیران شرکت‌های شتابدهنده نوآوری، در پارک فناوری پردیس برگزار شد. خانم اوبراین در این برنامه خبر از برگزاری جایزه ملی بهترین نوآوری برای پرداختن به چالش‌های پیش روی کودکان داد.

سومین دوره گردهمایی پردیس سامیت ۲۰۲۰، با حضور ریاست، معاونان و مدیران پارک فناوری پردیس، خانم «مندیپ اوبراین» نماینده یونیسف در ایران، همچنین برگزار کنندگان رویدادهای کارآفرینی و نوآوری و مدیران شرکت‌های شتابدهنده نوآوری، در پارک فناوری پردیس برگزار شد. خانم اوبراین در این برنامه خبر از برگزاری جایزه ملی بهترین نوآوری برای پرداختن به چالش‌های پیش روی کودکان داد.

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس،در این رویداد که به همت مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس برگزار شد، مدیران شتابدهنده‌‌های نوآوری و برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی گرد هم آمده و از چالش‌ها و مشکلات فعلی فضای کارآفرینی و نوآوری کشور سخن گفتند.

پردیس سامیت 2020 که با هدف گردهمایی و ایجاد هم‌افزایی بین بازیگران اکوسیستم استارتاپی برنامه‌ریزی شد، مزیت‌های مختلفی از جمله آموزش، شبکه‌سازی با بنیان‌گذاران رویدادهای کارآفرینی و مدیران شتابدهنده های نوآوری و همچنین سایر فعالان اکوسیستم کارآفرینی را برای حاضرانش فراهمکرد و محلی برای همفکری و رفع چالش‌های موجود در عرصه کارآفرینی بود.

برگزاری جایزه ملی بهترین نوآوری برای پرداختن به چالش‌های پیش روی کودکان

خانم «مندیپ اوبراین» نماینده یونیسف در ایران، سخنران این مراسم بود. او پس از تبیین فعالیت‌های یونیسف، درباره پتانسیل آینده نوآوری برای کودکان در حیطه کاری یونیسف ایران گفت: اکوسیستم نوآوری در ایران بسیار زنده و فعال و متشکل از بسیاری از شتاب دهنده‌ها، مراکز رشد، صندوق‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری ریسک پذیر، پارک‌های فناوری، فن‌بازارها، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌هایی است که نشان دهنده پتانسیل ملی کشور در زمینه نوآوری است.

وی ادامه داد: یونیسف ایران برای اولین بار مشارکت خود را با معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری و اتاق بازرگانی ایران در راستای معرفی و حمایت از نوآوری برای کودکان آغاز کرده است. از طریق این مشارکت‌ها، برای ایجاد اکوسیستم ملی نوآوری برای کودکان در ایران، کمک به توسعه مهارت‌های قرن بیست و یکم، ارتقاء نوآوری اجتماعی در میان جوانان، تسهیل انتقال دانش و تخصص و همچنین بکارگیری و بومی‌سازی راهکارهای نوآورانه متمرکز بر کودکان، تلاش می کنیم.

اوبراین در مورد پروژه همکاری یونیسف با پارک فناوری پردیس گفت: طی شش ماه گذشته، در جلسه معارفه با جناب آقای دکتر ستاری و همچنین جلسات مختلفی که با معاونان محترم وزارت آموزش و پرورش داشته‌ام، درباره فرصت‌های بالقوه رویکردهای نوآورانه با طراحی بومی و سازگار برای آموزش کودکان -از جمله کودکان با نیازهای خاص در ایران- گفتگو کرده‌ام. به منظور تشویق راهکارهای نوآورانه برای کودکان در ایران، مفتخریم که به همراه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و پارک فناوری پردیس،«جایزه ملی بهترین نوآوری برای پرداختن به چالش‌های پیش روی کودکان» را معرفی کنیم.

برگزاری پنل ویژه بانوان در پردیس سامیت 2020

لازم به ذکر است، از جمله تفاوت‌های پردیس سامیت 2020 نسبت به دو دوره قبلی، حضور نیروهای داوطلب و همچنین حضور محدود شرکت‌کنندگانی بودکه به فعالیت در این حوزه علاقه دارند و دارای تخصص هستند.پنل ویژه بانوان نیز از دیگر بخش‌های بود که امسال به این رویداد اضافه شد. در این پنل ضمن هم‌اندیشی و هم‌نشینی بانوان فعالان این حوزه، چالش‌های فعالیت بانوان در زیست‌بوم نوآوری و فناوری بررسی شد و تلاش ‌شد تا راهکارهایی برای تسهیل و افزایش سطح فعالیت بانوان ارائه شود.

معرفی بهترین رویدادها از نگاه مخاطب برای نخستین بار

یکی از مهمترین برنامه‌های پردیس سامیت 2020، نظرسنجی از رویدادهای کارآفرینی بود. برگزار کنندگان این رویداد پس از چند سال حمایت از برگزاری رویدادهای کارآفرینی کشور به این نتیجه رسیدند که زمان آن است که رویدادها از لحاظ کیفیت نیز ارتقا پیدا کنند. بنابراین تصمیم گرفتند، یک نظرسنجی صرفاً «درباره رویدادهایی که مورد تایید مرکز شتابدهی نوآوری» است، صورت دهند. بر اساس نتایج این نظرسنجی، رویداد THL در گروه «جذب سرمایه»، رویدادهای «کارنامه»، «لنداستارز» و «دی ام پلاس» در گروه «انتقال تجربه»، رویداد «ریورس پیچ سیرنگ» در گروه «حل مسئله»، رویداد «کندو» در گروه «دورهمی»، رویداد «بالتازارکاپ» در گروه «مسابقه» و رویدادهای «کمپ بازاریابی دیجیتال»، «بوت کمپ اینترنت اشیا» در گروه «آموزشی» به عنوان رویدادهای برتر انتخاب شدند. همچنین در گروه «رویدادهای آخر هفته»، رویدادهای «نوآوران نوجوان» در حوزه نوجوان، «پروتون» در حوزه مدیریت کسب و کار، «کارآفرینی سلامت غرب کشور» در حوزه سلامت و «نشاط اجتماعی اردبیل» در حوزه اجتماعی، توسط مخاطبان پردیس سامیت به عنوان رویدادهای برتر انتخاب شدند.

ارسال نظرات:
مدیا
آدرس شعبه نخست پارک فناوری پردیس
آدرس شعبه نخست پارک فناوری پردیس:

تهران‏، بزرگراه شهید لشکری (جاده مخصوص کرج) نبش خیابان شهید آزمون‌نیا،‌ پلاک 31

تلفن و فکس
تلفن و فکس:

تلفن: 40448463-(021)فکس: 76250100-(021)

 

پست الکترونیک
پست الکترونیک :

aif@techpark.ir

تمام حقوق محفوظ و متعلق به کارخانه نوآوری آزادی است
توسعه یافته توسط اورس